Подходящ подарък за най-добрата ви приятелка

Ако се чудите какво да купите на най-добрата си приятелка, има много възможности. Все пак, като ваша най-добра приятелка, вие трябва да познавате отлично вкуса и нуждите и, но понякога се стремите да избягате от клиширани подаръци. Тук идват нашите идеи с подарък за приятелка.

Кутия за бижута

Всяка дама притежава бижута – при някои са огромни количества, докато при други са по-малко. Без значение от бройката, те имат нужда от съхранение. Затова, да подарите кутия за бижута е много добра идея. В наши дни ще откриете различни по форма, цвят и декорация кутии, така че, ще можете лесно да откриете нещо подходящо за вашата приятелка.

Устройства

Ако вашата приятелка си пада по новите технологии, защо да не и подарите някакво устройство? Отлично предложение са слушалки, преносима батерия, смарт часовник или система за управление на дома. Добра идея е също да и подарите таблет. Всички тези устройства ще са полезни само, ако са необходими.

Кафе

В случаи, че вашата най-добра приятелка обича кафе, можете да направите прекрасна селекция от различни, интересни видове кафе. Проучете най-екзотичните аромати и вкусове и ги съберете в подаръчна опаковка или кутия. Така, вашата близка ще може да пробва ново кафе все ден.

Кутия с изненади

Това е един от най-прекрасните подаръци, които може да направите. Всичко, което ви е нужно, е да намерите голям кашон или подаръчна кутия, в която да сложите различни предмети, свързани с хобитата на вашата приятелка. Ето няколко примера:

  • Различен тип козметика за бюти ориентираните дами;
  • Разнообразие от книги за вечно четящите;
  • Различни предмети за колекционерите;
  • Материали за хора, практикуващи занаяти, като шиене и плетене;
  • Предмети, разказващи историята на вашето приятелство;

Лов на съкровища

Ако вашата приятелка е авантюристка, можете да и организирате страхотно приключение, с което да я зарадвате. Подарете и нещо малко, което да съдържа улика за следващата локация. Можете да скриете различни малки подаръчета из дома и или из града, като всяко от тях съдържа подсказка за следващото. Така, накрая може да я заведете до любимо място, или до големия подарък.

Подарете приключение

Потърсете в интернет и ще откриете колко много приключения може да подарите. За любителите на екстремните спортове, можете да закупите рафтинг, каякинг, катерене, скачане с парашут, полет с балон, и още много видове приключения.

За любителите на логичната мисъл, изберете ескейп стая, която не само ще раздвижи ума, но и ще сплоти приятелския ви кръг. Ако търсите голяма тръпка, има и такива стаи със страшна тематика. Сред предложенията за приключения попадат още:

  • Пътуване до желана дестинация;
  • Почивка;
  • СПА уикенд;
  • Разходка по ЕКО пътека;
  • Вход за музей, галерия, театър, концерт;

Какво и да изберете, не забравяйте да добавите и нещо лично и сантиментално, за да оставите най-доброто впечатление.