Какви бижута ще са модерни това лято?

Подготвихте ли гардероба си за новия сезон? Ако сте почитатели на модата, вероятно вече сте добави нови и модерни тоалети за дългите летни дни. Надяваме се, че не сте забравили и за аксесоарите и най-вече – бижута. Без тях визията не е завършена, а и те могат да бъдат чудесен модерен акцент. Ако все пак сте пропуснали да обновите колекцията си с бижута, не се притеснявайте. В тази статия сме подготвили няколко чудесни предложения за бижута, които ще бъдат абсолютен хит това лято. Вижте кои са те и внесете свежест в колекцията си от аксесоари.

Перлите – красиви и деликатни

Естествените материали ще бъдат изключително популярни в бижутерската индустрия през 2020 г, а и се очаква това да се превърне в устойчива тенденция. Този тренд не бива да ви изненадва, тъй като той е изключително повлиян от процесите в обществото, зелената вълна за опазване на околната среда, а също и борбата срещу климатичните промени.

Перлите са един от най-нежните и красиви материали и никак не е случайно, че дизайнерите се спират именно на тях. Ще ги откриете в различни комбинации в пръстени, обеци, сребърни колиета – онлайн и в бижутерските магазини. Бисерите са перфектното допълнение както за лежерен ден край морето, така и за официално събитие. Те са символ на изящество, класа и отличен вкус. Няма да сгрешите, ако ги добавите към колекцията си.

Мъниста – цветни и закачливи

Лятото е идеалното време да внесем цветно настроение, а какъв по-подходящ начин да го направим от огърлици с цветни мъниста. Те носят тропическо усещане и свежест. Изключително актуални са разноцветните комбинации тип “дъга”. Съчетават се отлично с бохо визия и разнообразни аксесоари за коса и обеци в същия стил. Идеален избор за плажа или пък за небрежна неделна разход под слънчевите лъчи.

Стъпаловидни огърлици

Един тренд, който често ще забележите в Instagram, е наслагването на огърлици с различни дължини, като по-този начин се получава много красив стъпаловиден ефект. Те изглеждат много нежно  в комбинация с ризи и блузи с дълбоко деколте и оптически издължават формите на тялото. По смелите от вас, може да опитат комбинацията от деликатни огърлици с по-големи и обемни или дори такива с мъниста, кожа, перли или прежда. Идеята е да създадете забележим контраст, който е изключително модерен този сезон.

Висулки с букви

Вероятно много от вас имат или са имали колие с първата буква от името си, или тази на любим човек. Колиетата и висулките с букви отново идват на мога. Те са отличен начин на персонализирате бижуто и да добавите към нещо частичка от личния си стил. Висулката може да бъде изцяло метална или пък декорирана с различни кристали и перли. Супер шик!

Пръстени, които правят впечатление

Пръстените също са аксесоар, който присъства в модните тенденции за лято 2020. Тук обаче не говорим за малки и деликатни бижута, а за пръстени, които се открояват. Ярки естествени камъни, големи перли и цветни кристали – всичко това ще е поставено на пиедестал през лятото. Наслагването на различни пръстени, подобно на огърлиците е супер актуално. Няма правила, но се стремете те да са направени от един и същ метал.

Ето няколко чудесни идеи какво да добавите към лятната си колекция с бижута. Направете това лято цветно, забавно и неотразимо, също като вас самите.