Какво трябва да знаем преди да купим подов сифон, съвети от Gaudi

Ремонт или обособяване на ново жилище – и в двата случая ще са ни нужни редица приспособления за баня като качествен подов сифон, който може да е лентов, с клапа тип решетка и др. Помещението за къпане е много важно за комфортното ни усещане, докато сме си у дома. Тъй като се отбиваме в него по няколко пъти на ден, е от значение не само неговото интериорно оформление, но и правилната му организация, за да можем да го използваме и поддържаме без затруднения.

За какво се използва подовият сифон

Подовият сифон е технически компонент, който е предназначен да отвежда водата в канализацията, което на свой ред е свързано и с определен дебит. Последното е повод за размисъл, когато ни предстои да купим подобен елемент за баня, който ще играе и основна роля при нейното използване. В този ред на мисли, основните критерии, по които трябва да го избираме са:

  • Количеството вода, което преминава през канала за определено време (дебит);
  • Експлоатационен срок – важно е да знаем, че закупеният компонент за баня ще бъде достатъчно дълго време в читаво състояние, за да не го сменяме преждевременно;
  • Вид и марка – съществуват рогови, линейни, плоски и още много други модели;
  • Качество и цена .

Важно е и да сме спокойни, че неприятните миризми от канала няма трайно да се настанят в чисто новата ни баня. Това е изключително неприятно явление, което може да бъде и предотвратено, ако си осигурим качествен капак за под, който перфектно изпълнява функциите си.

Кои са най-търсените модели

В онлайн магазин Гауди ДС ще откриете различни предложения за баня, с които да постигнете релаксираща атмосфера в банята, грижейки се и за нейната висока практичност. Придайте на тази част от дома си специална енергия и последвайте модните тенденции в интериорен план, започвайки изпълнението на жилищните проекти от банята и тоалетната. Подовият сифон е сред по-основните неща, които задължително трябва да си осигурите, за да може да се каже, че подходът Ви по отношение на обособяването на банята е правилен.

Сред най-предпочитаните модели подови сифони са:

  • Линеен Glossy Black;
  • Със суха клапа Quadric и Circles;
  • За плочка;
  • Линеен с въртяща основа;
  • Прав и др.

Производителят е също важен фактор при покупката на решетка за отвеждане на вода за под. В Гауди ще откриете водещи в областта на обзавеждането на бани като Geberit, Miro, Viega и др. Изберете най-доброто. Изберете качеството. Гауди ще Ви го осигури.