Как да постигнем шикозни вечерни визии

Създаването на вечерен образ е специална магия, както поради спецификата на събитието, за което се подготвяте, така и поради специалната енергия. Тънки, ефирни и текстурирани материи, елегантни бижута, дълги до земята и женствени midi, дантела и съблазнителна кройка в дълга рокля.

Нека разгледаме няколко варианта за невероятни вечерни формули, благодарение на които можете да създадете шикозен вечерен образ.

Коприна + дантела

Комбинация, която ви позволява да създавате огромен брой комбинации, в зависимост от формата на събитието и вашето настроение.

Дантелена горна част на рокля в комбинация с лека копринена пола; изчистена визия в класически основен или ярък нюанс в комбинация от копринена овърсайз блуза и долна част с дантелен декор; елегантна рокля с дантелени аксесоари – в такъв образ винаги ще бъдете невероятни.

Миди дължина и кройка

Кройката, която леко отваря крака, и дължината midi е невероятно елегантна комбинация, която ви позволява да създадете образ както за коктейл, така и за специално събитие в тесен кръг.

Изберете това, което най-добре отговаря на вашето вътрешно състояние и естетиката на вашия стил: рокля със затворено деколте и широка плисирана пола, достигаща до средата на прасеца; нежна копринена рокля с презрамки в небесно синьо или нюанс на ярка фуксия; буйна пола-лале в ярък акцентен принт в комбинация със спокоен връх, за да не отвлича вниманието от основния акцент на изображението.

Костюм с дълъг панталон

Костюмът с панталон е не само строг бизнес стил. Изберете по-елегантни, текстурирани материали като коприна, сатен, кадифе, оригинална кройка, допълнителни аксесоари и, разбира се, дължина до пода, за да създадете уникална вечерна визия.

Наситените нюанси на изумруд и гранат, слива и прашна роза ще добавят благодат към изображението. Комбинирайте костюм с тънък ток и спретнати незабележими аксесоари, които само едва доловимо ще подчертаят вечерния шик на комплекта панталон.

Създаването на нови визии винаги е творчество, а създаването на вечерни визии е нещо специално, наистина магическо. Вдъхновете се от новите колекции на любимите си дизайнери, природата, музиката и хората и нека образите ви винаги са уникални.