Допълнете визията си със сребърни колиета

Независимо дали предпочитате да добавите блясък към визията си с висулка, обсипана с диаманти, или да изразите индивидуалността си със скулптурен мотив, има няколко начина да допълните визията си със сребърни синджири. Висулка от чисто сребро, украсена с диамант, може да бъде идеалният начин да изразите своята независима и уверена личност. Това може да бъде фин детайл или израз на уверена индивидуалност. Сребърната огърлица е универсален аксесоар, който може да се носи с всеки стил на облекло.

Стерлинговото сребро е 92,5% „истинско сребро“

Има много въпроси относно разликата между „стерлингово“ и „истинско сребро“. Стерлинговото сребро не е 100% чисто, но е достатъчно близък заместител. То съдържа 92,5% сребро и 7,5% мед, или други метали, като цинк и желязо, също могат да бъдат намерени в сместа. Стерлинговото сребро също има знак за качество, като „925“ или „S925“, за да обозначи сплавта. Ако бижуто не е маркирано, вероятно не е стерлингово и трябва да се тества.

По-малко вероятно е да предизвика алергична реакция, отколкото никел или месинг

Ако имате чувствителна кожа, трябва да проверите добре материала. Никелът и месингът са сплави на мед и цинк. Никелът е най-често срещаният метал, който предизвиква алергични реакции. Трябва също да внимавате да избягвате фалшив месинг, който съдържа никел. Никелът също не е толкова хипоалергенен, колкото среброто. Сребърните синджири са хипоалергични и няма да причинят обриви и други реакции, освен ако нямате алергия точно към сребро.

Стерлинговото  сребро е по-евтино от чистото

Има няколко предимства при избора на стерлингово сребро като материал за бижута. Този метал е невероятно издръжлив, мек и ковък, което го прави идеален за огърлици и други фини бижута. Ако цената е определяща за вашата покупка, определено трябва да изберете стерлингово сребро.

Лесно се персонализира

Що се отнася до огърлицата, нищо не е толкова класическо, колкото сребърната огърлица. Предлагани в много дизайни, дължини и видове, сребърните синджири са вечна класика. Най-общо казано, стерлинговото сребро е най-популярният материал за сребърни колиета и се предлага в широка гама от цветове и дизайни. По-долу ще разгледаме някои от най-добрите начини да персонализирате вашите сребърни колиета.

Може да се персонализира с различни висулки

Сребърните синджири могат да бъдат персонализирани лесно с различни висулки. Малки или големи, в желана от вас форма, висулката ще промени изцяло колието ви. Можете да сменяте висулката всеки ден или според тоалета.

Това е дълготраен аксесоар с подходяща грижа

Едно от най-важните предимства на сребърните колиета е, че се поддържат лесно и са издръжливи във времето. Макар понякога да потъмняват от взаимодействие с въздуха и допир до кожата, те се почистват много лесно с мека кърпа или сода бикарбонат.