10 идеи за ключодържатели за двойки

Помните ли всички места на които сте пътували? Много вероятно е да не ги помните, даже да не се сещате за тях. Ако обаче имате някой малък сувенир, който да ви припомня често за дадено място или човек, тогава щеше да е друго. Точно това е значението на ключодържателите за подарък, способни са да предизвикат приятни спомени всеки път в който си затърсите ключовете. Ключодържателите не са просто функционални предмети, те могат да бъдат и със сантиментално значение, освен това, ако са изработени добре, със сигурност ще бъдат и естетично допълнение. Ето няколко идеи какъв ключодържател да подарим на себе си и на нашата половинка, за да може тя да се сеща с умиление за нас, когато го погледне. Четете по-долу всички брилянтни идеи или ги занесете в Сомаха да ви изработят същите.

Нашите идеи за ключодържатели за двама

Идея 1: Ключодържатели пъзел

Формата на части от пъзел, които се съединяват, когато се съберат е уникална идея. Ако искате да вложите още повече символика в пъзела може да поръчате да ви гравират лазерно инициалите на крайчетата на частите. Освен това може да се гравира и пътечка от едните до другите инициали. Друга добра идея е да гравирате определена дата заедно с инициалите ви.

Най-подходящи метали за ключодържателите пъзел са алуминият и стоманата. И двата метала са изключително издръжливи и няма да се счупят при изтърване или настъпване.

ключодържател пъзел

Идея 2: Ключодържател авокадо

Ако сте една от онези двойки, които обичат да похапват вкусно и полезно, то тогава със сигурност обичате и авокадо. За наша голяма радост, някой гений е измислил рекламната формичка в която вместо обикновена костилка, в средата на авокадото има костилка във формата на сърце. Ключодържателите за двама, които са две половини на авокадо с костилка сърце е едно от най-сладките неща на света. Това замества традиционния модел ключодържател сърце за двама, който доста отдавна вече се изтърка и не е достатъчно атрактивен, за да привлече вниманието ни.

ключодържател авокадо

Идея 3: Ключодържател „Ти си мой“ и „Ти си моя“

Най-простите и директни неща винаги носят най-голяма непринуденост. Този модел ключодържатели за двойки може да накара всяка половинка да се усмихне. Хубав модел е основата да е от стомана, а надписът да е лазерно изрязан. Може да е и лазерно гравиран, спрямо личните предпочитания.

ключодържател ти си мой

Идея 4: Персонализирани ключодържатели

Винаги можете да измислите ваш модел, който да има надпис с лично име или фамилия. Ако не сте просто двойка, а семейство, тогава един ключодържател със сърце няма да е достатъчно оригинален – вие вече сте семейство, на всички е ясно, че се обичате безрезервно. Овален метален ключодържател с надпис Г-н и Г-жа Митеви, например, и знака за безкрайност могат да се харесат повече. Красивият дизайн винаги е приеман по-добре от традиционните форми.

ключодържател персонализиран

Идея 5: „Неговият ангел“ и „Нейният каубой“

Колкото и клиширано да звучи, да си гравирате милите имена с които се наричате на стоманени пластини е повече от романтично. Съвсем приемливо е да поискате и някое изображение, което да допълва милите имена.

ключодържател неговият ангел

Идея 6: Звукови ключодържатели

Можете да създадете най-уникалния ключодържател, като запишете послание на него. Така, когато си размените ключодържателите всеки ще носи посланието на другия непрестанно.

ключодържател звуков

Идея 7: „Негов“ и „Неин“

Тези ключодържатели трябва да се изработят от твърд метал, като надписите могат да бъдат и гравирани и изрязани. При всяко положение тук дизайнът прави ключодържателите красиви, така че го подбирайте внимателно.

негов неин ключодържател

Идея 8: Липсващото парче

Този тип ключодържател за двама е подобен на парчетата от пъзел. Разликата е че тук има една голяма част и вътре е изрязана по-малка, която се отделя и представлява вторият ключодържател. Същото може да се направи и във формата на ключодържател сърце за двама – едното сърце да пасва идеално в другото.

ключодържател липсващото парче

Идея 9: Ключодържател ключалка

Това е многооригинален модел при който комплекта се състои от ключ и ключалка. Както самиможете да се досетите те си пасват идеално един в друг и могат да бъдатнадписани с дата, инициали или имена.

ключодържател ключалка

Идея 10: „Обичам те“ и „Знам“

Този комплект е предназначен за хора с чувство за хумор, който фаворитизират именно забавните моменти. На единия ключодържател има надпис „Обичам те“, на другият „Знам“.

ключодържател обичам те и знам

Освен от метал, ключодържатели за двама могат да се изработят и от кожа. Един кожен ключодържател изглежда стилно и също е възможно да се гравира лазерно с надпис. Много оригинални са тези ключодържатели, които имат гравиране не просто дата, ами някакъв код, който само двойката си разбира. В тази група влизат и ключодържателите с координати на тях. Тези, които пък са предназначени да се сложи снимка в тях са уникален подарък, за човек, който пътува или живее далеко. Така снимката на любимият човек ще е наоколо през цялото време. Изобщо ключодържателите могат да станат страхотен подарък за половинката с малко фантазия и качествена изработка.