Не осми, а двайсет и осми, и не декември, а ноември, но купонът си е купон !
По стара традиция АсоБг се грижи за всички вас, които няма да празнувате в Боровец или Банско, а имено тук − в Париж. И, както всяка година, ще се постараем празникът да бъде незабравим!

Помислили сме и за тези от вас, за които ще бъде по-скоро безпаметен, а именно, като няма има цензуриране на снимковия материал.
Очакваме ви многобройни и в целия ви блясък 🙂

На събитието ще се допускат само хора в добро настроение, с валидни членски карти или валидни студентски карти, както и нашите приятели, записали се в годишника на Асоциацията.
Входът се заплаща предварително! Ще имате възможност да се срещнете с нас, за да закупите билетите си, на следващите ДВЕ извънредни събития на АсоБг :
– 21ви ноември – Бира и преванти!
– 27ми ноември – Да изпратим месец ноември в бар The Mazet

Както обикновено, ще има намаления за членове на Асоциацията (вход: 12€), студенти, които не са членове (вход: 15€), а за останалите входът ще е 20€.
В цената има включена напитка, която трябва да се консумира преди полунощ, в противен случай каретата се превръща в тиква, а чашката в картонче.
По изключение, места ще могат да се закупуват и на място, но ВНИМАНИЕ, на място вход с намаление *НЯМА* да може да се закупи и всички билети ще са по 20€.
Цена на напитките: 10€ = 3 х безалкохолно/бира/вино ИЛИ
10€ = 2 х алкохолни напитки
Възползвайте се и от нашия HAPPY HOUR между 22ч и 00ч.

Ако имате въпроси към нас, можете да ни пишете в страницата ни ASSOBG или на имейл assobg@assobg.org
ОЧАКВАМЕ ВИ!