За четвърта поредна година Асоциацията на българските студенти във Франция ще посрещне новодошлите студенти с традиционен бал на зайците в сградата на Българското посолство в Париж. Бал е силна дума, но пък достатъчно сериозна, за да отбележем, че записването за събитието е задължително и се случва ТУК . Зайците пък не са единствените поканени. Каним всички – бивши, настоящи и бъдещи студенти. Първото ни събитие през годината е не само повод да се запознаете с нас и да научите повече за организираните от нас събития, но да намерите бъдещи приятели (по чашка, по специалност, кой каквито интереси си има). Ние пък ще бъдем там, за да отговорим на всички ваши въпроси – за спорта “търсене на квартира”, за банката, стипендията или за градския транспорт. Това е и моментът да спазарите нечии миналогодишни лекции, стара микровълнова печка, поизносен, но добре запазен матрак и какви ли не други съкровища.

Даваме ви среща на 11ти септември (петък) от 19ч на адрес 1, avenue Rapp, 75007 Paris.

По стара традиция приемът ще се пренесе на кейовете на Сена, където ще покажем на новодошлите какво се случва в Париж, когато времето е хубаво. А дано то е такова!

И отново! Записването е задължително ТУК! Колкото по-рано се присъедините, толкова по-лесно ще бъде за нас да организираме разпъването на червения килим.
Отбележете присъствието си във Фейсбук събитието ТУК!
Разчитаме на вас да разпространите страницата на събитието сред приятелите си и оставаме на ваше разположение на assobg@assobg.org