За осма поредна година ще бъде организиран най-големият кариерен форум за българи с опит и образование в чужбина, които искат да се реализират обратно в страната – „Кариера в България. Защо не?“.

Форумът за четвърта поредна година е под патронажа на Президента на Република България г-н Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина. Той ще се проведе на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център – София.

Във форумa може да се включи всеки желаещ с опит или образование в чужбина след задължителна предварителна регистрация. Формата за регистрации вече е отворена и може да бъде направена безплатно и лесно на сайта на форума.

Събитието ще включва изложбена част с над 70 топ работодатели, които ще представят дейността си, както и възможностите за реализация. Гостите на форума ще могат да се възползват от лични кариерни консултации от специалисти по човешки ресурси и да присъстват на специализирани фирмени презентации, както и да научат за възможностите за кариера в европейските институции. По време на форума ще има и специални игри и изненади с медийните и други партньори и спонсори.

Досега форумът е посетен от над 7000 българи с опит зад граница – студенти, специалисти и предприемачи. Форум „Кариера в България“ двукратно е награждаван за Бизнес събитие на годината, което доказва огромния му принос както в обществен, така и в бизнес план.

През последните 7 години форумът се е превърнал в кауза, насочена и към българите зад граница.

ВАЖНО: Дори да не могат да присъстват на събитието, участниците могат да се регистрират и автобиографията им при желание може да достигне до работодателите, а самата семинарна програма ще се излъчва на живо онлайн в деня на събитието.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:
www.karieravbulgaria.com