Мебели за малки спални

Под чекмеджетата за съхранение на леглото

Ако просто не можете да се откажете от голямото си легло, тогава помислете дали да не пожертвате скрина си. Не е нужно да жертвате място за съхранение, за да направите това, просто инвестирайте в някои чекмеджета за под леглото си.

Те се плъзгат лесно навътре и навън, имат много място за дрехите ви и не заемат по-голямо пространство, отколкото леглото ви вече има.

Flip-Up тоалетка

Наличието на тоалетка в спалнята често е лукс и не е това, което трябва да жертвате, само защото спалнята ви е по-малка.

Минималистично нощно шкафче

Друг начин да запазите нощното си шкафче, без да заемате твърде много място, е да получите минималистичен дизайн. Няма тон пространство за маса, но все пак има достатъчно за основите. Или изберете малка стъклена маса, която едновременно може да е като част от дизайна на стаяна.

Можете да използвате и растителна стойка. Те са високи, тесни и въпреки че не са екстравагантни, те си свършват работата!

Организатор за огледала и бижута

Вместо стоящо огледало в цял ръст, вземете такова, което можете да монтирате на гърба на вратата. Освобождава малко място (вероятно в ъгъла) за друга по-полезна мебел.

Можете да направите още една крачка напред с огледало като това, което също се отваря в органайзер за бижута. Можете да съхранявате огърлиците и обеците си, без да използвате ценно пространство на стената или да инвестирате във висок шкаф за бижута.

Подова лампа със стелажи

Подовите светлини създават по-уютна атмосфера от горните и ако не сте готови да жертвате това настроение, потърсете висока и тясна лампа. Още по-добре, потърсете такъв, в който има и малко място за съхранение.

Лампи, които имат малък отпечатък, а рафтовете предлагат много място за съхранение на книги или други дребни предмети, са много удобни. Това е друга мебел, която може да служи за две цели, което винаги е чудесно решение за малки спални.