Как да намерите своя личен стил

Използвайки любимите си дрехи като глас, който показва идивидуалността. Можете да определите какъв е вашият личен стил. За да направите това, първо категоризирайте любимите си дрехи по техните общи характеристики. Може да ви е по-удобно в определен цвят, силует или деколте. Докато вървите напред, можете да намерите думи, които описват тези характеристики, което ще ви помогне да изградите своя личен стил.

Предизвикай себе си

Когато предизвиквате себе си, вие се принуждавате да мислите различно. Изисква усилия, но е отличен начин да подобрите себе си. Независимо дали става дума за бягане на допълнителна обиколка, по-ранно събуждане или опит за различен подход за решаване на проблеми, предизвикателствата ви принуждават да мислите извън рамките и да си дадете шанс да се развивате. Правенето на нещо различно е чудесен начин да започнете да научавате нещо ново и да разклатите ежедневието си. Но преди да предизвикате себе си, трябва да знаете защо.

Може да изглежда обезсърчително, но процесът на намиране на вашия стил е много личен и може да отнеме време. Всеки има различен стил и изисква различно количество енергия, така че не бързайте. Първата стъпка е да направите първата крачка. Може да откриете, че пътят е разхвърлян и плашещ в началото, но в крайна сметка той ще доведе до по-ярка светлина в края.

Организирайте любимите си стилове по общи характеристики

Първата стъпка в намирането на вашия личен стил е да намерите общите нишки сред вашите дрехи. Вероятно ще оцените разнообразието от стилове, но ще трябва да ги сортирате и да запазите само тези, в които всъщност искате да живеете. Докато преглеждате дрехите си, потърсете общите нишки, като цветове, материи , и силуети. След като направите това, ще имате по-ясна представа за вашия личен стил.

След като стесните любимите си стилове, организирайте гардероба си по тези общи теми. Вашият гардероб съдържа огледало на вашия стил и можете да видите какви неща харесвате. Като организирате дрехите и обувките си по тези общи теми, ще разберете по-добре какво ви подхожда най-добре. Имайте предвид, че имате възможност да добавите и собствени щрихи, като например си поръчате тениски с щампи. По този начин бихте могли да добавите личен детайл, който не може да бъде открит другаде.

Устоявайте на прекомерната консумация

Намирането на вашия личен стил е чудесен начин да се свържете отново със себе си, да предефинирате изобилието и да прегърнете творчеството. Също така ви помага да ограничите ненужната свръхконсумация.

Определяне на вашия тип стил

Ако не сте сигурни кой тип личен стил да изберете, важно е да вземете предвид вашите лични ценности, личност и навици за пазаруване. Уникалния стил е начин да изразите себе си и да отпразнувате това, което сте. За да определите кой тип стил ви представя най-добре, помислете за сутрешната си рутина, навиците за пазаруване и умствения си разговор.

След като стесните чертите на личния си стил, трябва да решите какво да облечете. Небрежно, спортно или минималистично настроение може да бъде добър избор за вас. Може да искате да носите по-малко грим и да изсушите косата си на въздух. Или може да искате да носите повече грим.