Как да изберем подходящите джапанки?

Отдавна минаха времената, когато носихме джапанки само на плажа. Този специфичен вид летни обувки вече заслужи своето място и в градска среда. Всъщност, докато сме на почивка, няма нищо лошо в това да си носим джапанките и по време на лежерен обяд, както и на вечерната разходка край брега на морето.

За да успеем да се насладим на всички тези универсални предимства на джапанките обаче, е редно да сме наясно как да изберем подходящия чифт.

В днешното ръководство ще ви дадем няколко практически съвета за целта. Останете с нас, за да научите всичко важно за избора на подходящите джапанки за предстоящото лято.

Първо, трябва да обмислите какъв модел предпочитате

Може и да не ви се вярва, но в действителност, джапанките не са това, което бяха. Днес има супер атрактивни модели, които са подходящи за носене и в градска среда. Някои от тях дори разполагат със стабилно закопчаване в задната част, което ги превръща в идеалните ежедневни сандали.

Можете да намерите такива дизайни на този линк https://www.sisi-bg.com/shoes/dzhapanki/vsichki, където между другото ще са поместени всички актуални джапанки за летния сезон на 2022-ра година.

Точният размер е особено важен при избора на джапанки

Някак може и да се прости да носите по-големи маратонки, защото те са затворена обувка и разстоянието между пръстите и нейния край не се забелязват. Дори бихме си затворили очите и на това да вземете един размер по-малки официални обувки за специален повод, ако наистина много държите на тях и бихте изтърпяли дискомфорта за няколко часа.

Не така стоят нещата обаче с джапанките. Те са летни отворени обувки и за да ви носят нужния комфорт, както и перфектната визия, с прецизност и много внимание трябва да изберете точния си размер. Ако имате така да се каже проблемен крак в това отношение, изберете производител и/или търговец, който предоставя и обувки в размер с половинки (например, не само 36 и 37, но и номер 36.5).

Ами цветът?

Опциите тук са три. Вие решавате на кое да заложите:

  • Класически цвят, който лесно се съчетава с всякакъв тип дрехи. Чудесни варианти за лятото са не само бежовото и черното, но и бялото.
  • Ваш любим цвят. Дори да е ярък и трудно съчетаем с други нюанси, не се тревожете и си угодете. Причината е, че през лятото е позволено да носим повече цветове, а и да сме достатъчно шарени и дръзки в тяхното комбиниране.

Актуален цвят за сезона. През 2022 година актуални нюанси са следните: слънчево жълто, наситено синьо, почти всички версии на лилавото и разбира се, червено.