Ето защо мъжете трябва да носят папийонки

Когато говорим за стил, има няколко неща, които биха могли да подчертаят класата в един мъж. И сред тях са папийонки.Ако досега не сте носили такава и се чудите дали имате причина да го направите, ето даже няколко.

Няма нужда да отделяте време за връзване

Някои неща изглеждат добре, докато не разберете, че са непрактични или дори досадно неудобни. За разлика от вратовръзката, с папийонката няма да отделите повече от 10 секунди за връзване и закопчаване. Освен това е наистина лек аксесоар, така че няма да го усещате на врата си.

Папийонки – няма да ги изцапате

Копринените вратовръзки не могат да се перат, така че ако ги замърсите, трябва да ги занесете на химическо чистене, което може да е скъпо или да развали модерния ви аксесоар. По-лесно е с папийонка – може да ви е необходима само кърпичка, за да я избършете в доста от случаите. А и по-трудно ще я изцапате с каквато и да е храна.

Хората ще запомнят човека с папийонката

Да, папийонките на един мъж правят по-голямо впечатление от всеки друг тип вратовръзки наоколо. Носещите такъв аксесоар господа имат някои общи неща… като увереност най-вече.

Мъжете с папийонки не само се отличават от останалата част от тълпата, но и аксесоарът им привличат погледа към лицето, позволявайки на хората да запомянт стилния джентълмен, който ги носи. Да, ето това е страхотна визия за всеки джентълмен. Не всеки е готов да поеме риска да носи папийонки, но тези, които го правят, се запомнят. Особено ако говорим за супер модерните напоследък кожени папийонки!

Разнообразието от аксесоари в гардероба е важно

Да, разнообразието винаги е нещо хубаво. Позволява ви да не приличате на онзи тип, който винаги носи едни и същи дрехи. Тези кокетни и стилни папийонки са лесен начин да покажете независимост, като същевременно останете в рамките на ограниченията на работата или официалното облекло. Те също могат да издигнат стила ви, за да превърнат живота в празник.

Жените обожават папийонки

Момичетата харесват момчета със самочувствие. Изберете подходящата папийонка, която пасва на лицето ви, и я комбинирайте с правилния тоалет и жената на сърцето ви ще бъде изумена. Дамите харесват, когато момчетата се обличат добре, така че защо да не го правите по-често?

Не ви пречат по никакъв начин

Папийонките няма да се хванат в шредера на офиса, хладилника или вратата на колата. Те не се влияят от порива на вятъра и не цопват в супата ви.

Пак са на мода

Ако не сте забелязали, папийонките се завръщат на сцената по силен начин. Всички големи марки за мъжка мода са забелязали скока в продажбите на папийонки. Младите мъже се обличат по-добре от родителите си, това е факт.

Папийонки – размерът няма значение

Обикновено изборът на вратовръзка се ограничава от правилата за носене: широката вратовръзка зависи от костюма и вашия тип тяло. Нищо подобно не би ограничило избора ви на папийонка. Освен това можете да избирате между копринени, памучни или дървени модели.

По-високо IQ

Списъкът на носещите папийонки се състои от учени, инженери, предприемачи, политически лидери и писатели. Уинстън Чърчил, Алберт Айнщайн, Ейбрахам Линкълн, Томас Едисон и Марк Твен… и още много. Носили ли са те папийонки, защото са били гении, или са били гении, защото са носили папийонки?