9 красиви начина да включите венецианска мазилка Marble в домашния си декор

Венецианската мазилка Marble е вечен и луксозен дизайнерски елемент, който може да издигне всеки домашен декор. Материалът има богата история, датираща от древен Рим, и е бил използван за създаване на зашеметяващи покрития на стени, тавани и дори мебели. Ако искате да добавите нотка елегантност към дома си, ето 10 красиви начина да включите тази прекрасна мазилка с мраморен ефект във вашия декор.

Фокусна стена

Фокусната стена от венецианска мазилка Marble може да бъде централната част на вашата стая. Изберете смел цвят и добавете малко текстура, за да създадете поразителен акцент, който ще впечатли гостите ви.

Баня

Венецианската мазилка с мраморно покритие във вашата баня може да създаде истинска СПА атмосфера. Изберете мек, неутрален цвят и го нанесете върху стените, пода или дори душ кабината за безкомпромисен вид.

Кухненски гръб

Кухненският гръб от венецианска мазилка Marble може да добави нотка изтънченост към вашата зона за готвене. Изберете студен тон и го нанесете в гладък завършек за модерен външен вид или изберете текстурирано покритие за рустикална атмосфера.

9 красиви начина да включите венецианска мазилка Marble в домашния си декор - кухня

Камина

Камина от венециански гипсов мрамор може да бъде зашеметяващо допълнение към вашата всекидневна. Изберете топъл, земен тон и добавете малко текстура, за да създадете естествен вид, който ще допълни уюта на вашата камина.

Мебели

Венецианската мазилка Marble може да се нанесе и върху мебели, за да се създаде уникално, единствено по рода си парче. Нанесете го върху странична маса, скрин или дори табла, за да добавите малко текстура и интерес към вашето пространство.

Таван

Таванът от венецианска мазилка Marble може да добави малко драма към вашето пространство. Изберете тъмен цвят и го нанесете в текстуриран завършек, за да създадете мрачна, изискана визия, която ще впечатли вашите гости.

Акцентна стена

Акцентната стена от венециански гипсов мрамор може да добави малко дълбочина към вашата стая. Изберете смел цвят и го нанесете в гладко покритие, за да създадете елегантен, модерен външен вид, който ще привлече окото.

9 красиви начина да включите венецианска мазилка Marble в домашния си декор - цветове

Коридор

Венецианската мазилка с мраморно покритие във вашия коридор може да създаде грандиозен вход към вашия дом. Изберете светъл, неутрален цвят и го нанесете в гладко покритие, за да създадете изтънчен, елегантен външен вид.

Спалня

Спалня от венецианска мазилка Marble може да създаде романтична, спокойна атмосфера. Изберете мек, приглушен тон и го нанесете в гладко покритие, за да създадете мечтателен, ефирен вид.

В заключение, венецианската мазилка Marble е универсален материал, който може да се използва по различни начини, за да добавите елегантност и изтънченост към вашия домашен декор. С тези 9 красиви начина за вграждане на венециански гипсов мрамор можете да създадете уникално и луксозно пространство, което ще впечатли гостите ви и ще ви накара да се почувствате като у дома си.