Професионално обучение по миглопластика с Женя Мянкова

Индустрията по разкрасителни процедури нараства постоянно. Тя се осъвременява и с нови техники, и с нови възможности, що се отнася до материали и предлагани услуги. Същевременно, много неопитни или недобре обучени гримьори, козметици и фризьори предлагат услуги, които са далеч под оптималното ниво. Това, от своя страна, води до недоволство от страна на клиентите и недоверие към процедурите, които, извършени качествено, могат са в точно обратния край на спектъра.

 

В България тенденцията е да не се предлагат възможно най-добрите опции на клиентите, поради недостатъчно добро познаване на теорията, практическите дейности и възможностите на материалите от страна на редица практикуващи специалисти. Женя Мянкова е специалист в областта, която през своя дългогодишен опит е видяла и доброто, и лошото в българската индустрия. Тя, обаче, се слави с голямата си любов към своята работа и, съответно, иска да помогне за подобряване на индустрията. Поради тази причина създава своя онлайн магазин за консумативи за миглопластика на  https://myankova.com/. Но не прави само това.

 

Допълнително предоставя курсове по миглопластика за начинаещи и напреднали на място в град Варна   https://myankova.com/obucheniya. В своя курс по миглопластика за начинаещи тя обучава курсистите в пълна теория в анатомията и физиологията на миглите, очите и погледите и как да ги познаем, как се работи с мигли, как се моделира погледа, какви материали са нужни и как да процедираме с тях, а също и как да осигурим безопасност на себе си и на клиентите. Този курс покрива основите теоретично, но се заема да ви научи и практически как да прилагате наученото. Това се извършва с богат практически опит чрез работа върху модели. При всяка стъпка от него до вас има опитен професионалист, който да ви помага и да ви показва най-добрите техники в индустрията. Курсът е подходящ за начинаещи, но също и за работещи в индустрията, които смятат, че имат нужда да опреснят познанията си за миглопластиката.

 

Допълнително Женя предлага и курс по миглопластика за напреднали. Той покрива доста по-специализирана техника – Руски обем – която ще допълни гамата с предлагани от вас услуги и ще ви доведе още повече клиенти. Тук също важи правилото – теория и практика с постоянна помощ от професионален ръководител на курса.

 

При завършване на курса за начинаещи ще сте готови за работа в специализирани салони за разкрасителни процедури като специалисти по миглопластика. Със завършването получавате фирмен сертификат, а при желание от ваша страна (по заявка) – и сертификат от МОН.

 

Курсовете се провеждат на малки групи от по няколко души, което позволява всеки от курсистите да получи индивидуално внимание. Същевременно, ако графикът ви не позволява да посещавате курса в обявеното време, можете да обсъдите това с Женя и да получите индивидуализиран график.

 

Тези курсове се стремят да ви изградят в първокласен професионалист, който разбира и теорията, и практиката и знае как да предостави възможно най-доброто на своите клиенти. Същевременно, ако решите да започнете своята практика, на myankova.com ще получите възможност да закупите висококачествени консумативи за миглопластика, които да ви помогнат да създадете най-добрите крайни резултати.