Предимства на частния транспорт в сравнение с такситата в България

Мнозина могат да си помислят, че частният транспорт и таксиметровите услуги са едно и също нещо, но това не е така. Частните автомобили под наем с шофьор са стъпка напред пред таксиметровите услуги в България . Основната причина може да бъде способността за адаптиране към изискванията, но ще разгледаме предимствата по-подробно.

Някои от предимствата, които трансферите в България предлагат в сравнение с частните таксиметрови услуги:

Персонализирано внимание

Частните трансфери предлагат по-лично и професионално обслужване, както и други аспекти като учтивост и точност. Например, сигурно сте забелязали, че шофьорите изпратени от фирмата по трансфери винаги ви посрещат с поздравителен знак, винаги са точни и безупречно облечени. Те ви помагат да пренесете багажа си и не начисляват специални такси за закъснения или промени в пътуването в последната минута.

Изборът на такси може да има редица предимства, но нито едно от тях не превъзхожда частния трансфер. Шофьорът ще ви закара до местоназначението ви, без да спира.

При едно по-дълго пътуване, можете да бъдете сигурни, че има на кого да разчитате. Особено нашумяло в последно е туризма в Турция. Наблюдава се висок интерес от по-големите градове като София, Пловдив, Варна и др. Ако вие също се оглеждате за удобен транспорт, може да разгледате – такси варна истанбул

Можете да изберете типа на превозното средство

Когато наемате частен трансфер в София от професионални компании, можете да изберете вида на превозното средство от широка гама: стандартни, но безупречни автомобили, автомобили от висок и много висок клас, миниванове, джипове и т.н., и т.н.

Както вече споменахме, напримве, ако обмисляте да направите трансфер варна истанбул за групи от 8 до над 50 души, е много удобно.

Ако изберете такси, трябва да се задоволите с това, което е налично в момента. Няма да имате възможност да изберете автомобила, който най-добре отговаря на конкретните ви нужди.

Идеален за екскурзии с екскурзовод

Частният трансфер, предлаган в България, предоставя възможност за индивидуална услуга, така че можете да наемете различни маршрути – трансфер София – Банско, трансфер Пловдив – София, трансфер от Пловдив – до летище София, трансфер Русе – Букурещ, трансфер Варна – София и др.

Обща наличност

Това, че компаниите за трансфер са на разположение да задоволят всичките ви нужди и дори капризи е основната причина, поради която много пътници ползват тази услуга. Това означава, че компанията ще ви осигури всичко от което се нуждаете за вашия престой по всяко време: пазаруване, посещение на няколко бизнес срещи в един и същи ден, посещение на голф игрище или ски писта, с пълно прехвърляне на екипировката ви за игра и т.н., и т.н., и т.н.

Накратко, идеята е да наемете личен автомобил с шофьор, за да правите каквото си поискате и колкото време ви е необходимо. Разбира се, услугата, която предлагат компаниите за трансфери, е дискретна, точна, професионална и без изненади, свързани с превишаване на разходите.