Как да обличате детето си стилно през зимата?

Зимата може да е период, в който нито вие, нито децата ви могат да се обличат стилно и модерно, но и топло, защото залагаме на по-големи якета и зимни обувки. Но не е задължително това е така, защото в днешната статия ще ви покажем няколко страхотни варианта, с които ще завземете градските улици. Децата ви ще се обличат по-стилно и модерно с ваша помощ, а комбинациите, които ще направят ще са топли и комфортни.

Как да съчетавате детските връхни дрехи?

Страхотен начин да направите едно облекло по-интересно е да заложите на няколко красиви детски връхни дрехи. Може да заложите на страхотни детски жилетки, които да комбинирате с блуза с поло и бляскав клин. Якето и обувките задължително трябва да са много топли, така че комбинирайте с тях.

Друг вариант е да комбинирате елеци, когато децата ви имат спортни занимания или просто искате да им е топло вкъщи. Освен че топлите елеци ще предпазят от вятър са и идеална комбинация с анцузи, клинове и някои спортни поли.

Ако децата ви не обичат да се обличат с много връхни дрехи, тогава вариант за вас е да им предложите по-официални ризи. За малките дами може заложите на ризи от деним, а на малките джентълмени ризи, които свободно да се съчетават с тениска отдолу. Такива ризи обикновено са на различен тип цветни райета, което ги прави още по-интересни и предпочитани.

Заложете на цветно яке и ботуши за децата

Това е страхотен вариант, който ще помогне на децата да бъдат малко по-стилни и доста по-шарени. Освен че ще се виждат от далече ще можете да добавите няколко цветни акцента в по-скучното зимно облекло.

Заложете на цветни платформи на обувките, шарени връзки или любимия герой от детско. За якето може да се насочите към светещо в тъмното или пък шарени джобове. Опитайте такива с цветни елементи или шарени копчета. Всичко това само по себе си ще даде настроение на облеклото, ще го направи по-интересно и неочаквано.

Ако децата ви се преобуват в училище не забравяйте да оставите цветни пантофки или маратонки в раницата им. Нека училището или детската градина да бъде място, на което могат да изразят себе си. Затова се допитайте и до тяхното мнение, това би ви помогнало да изберете цялото облекло, според обувките.

Заложете на аксесоари за деца

Много често в учебните заведения има униформи, които не позволяват голям експеримент в ежедневното облекло на децата. Затова се насочете към аксесоарите.

Разнообразете дамската униформа с шалче около врата или пък изберете шапка, която да си отива с емблемата на учебното заведение. Същото може да направите с бандана, която да прибира косата на малката дама.

Ако имате момче, тогава изберете различни цветове тиранти, които да придържат панталоните, но и да създават настроение в облеклото. Същото важи и за вратовръзка или папионка, ако детето ви харесва тези аксесоари.

Винаги вземайте предвид мнението на детето си, защото това ще ви помогне да направите правилния избор. Дори ги оставете те сами да изберат една част от облеклото си, а след това вие го допълнете, за още малко стил и комфорт.
С течение на времето ще научите децата си да комбинират правилно цветове, гами и как да се обличат през различните сезони. А сега е време за пазаруване!