Как да изберете подходящ парфюм за себе си или за подарък?

Да изберете подходящ парфюм за вас или ваш близък може да се окаже истинско приключение. Да изберете спрямо характера или начина на обличане са въпроси, които си задава всеки, който иска перфектния аромат. В днешната статия ще ви помогнем да направите по-добър избор и да се наслаждавате на уханието на новия си парфюм.

Насочете се към известните марки

Много често насочвайки се към известните марки може да намерите онова, което ви харесва или би се харесало на вашия близък. Известните марки са станали популярни, заради аромати, които са допаднали на повече хора и вие бихте могли да сте един от тях.

Друг страхотен начин е да се насочите към любимите парфюми на знаменитостите, с които няма да сгрешите. Ако имате любим актьор или актриса, или пък певица, на която подражавате би било страхотно да опитате ароматът, който й се харесва най-много.

Множеството парфюми ще ви помогнат да се насочите към онези, които наистина ще се доближат максимално до характера ви или начин, по който искате да ухаете в ежедневието и специалните моменти. Доверете се на доставчици, които ще ви гарантират качеството на парфюмите и трайността им.

Изберете парфюма според характера и облеклото

Един от най-лесните начини да изберете любимия аромат е да се насочите към характера на човека, за когото е парфюма. Ако вашият близък е дама, която е много нежна, винаги носи добра енергия със себе си и ви обгръща с внимание е добре да се насочите към Versace Bright Crystal.

Ако пък дамата е по-елегантна и винаги се стреми да изглежда добре може би ще й допадне ароматът на Gucci Bloom Nettare. Този аромат е от луксозната серия на марката и има осезаеми флорални акорди. Чувствените аромати ще вървят ръка за ръка с елегантността на дамата и ще й помогнат да бъде по-уверена и смела. Ако изберете този парфюм да бъде част от вашата колекция ще усетите пачули, мускум и османтус.

Ако вие сте мъж, който обича да се облича свободно, държите на комфорта и често се забелязвате, че носите анцузи, вероятно вашият парфюм е Versace Blue jeans. Този аромат се характеризира с дървесни и цитрусови нотки, което го прави забележим и много приятен. Пикантната му сърцевина и топла база са идеални за мъжете, които са около 30-те си години.

Младежкият и свеж аромат ще ви помогне да се почувствате страхотно и да допринесете за спортния си вид. Ще усетите още бергамот, босилек и цитруси, които в комбинация са идеалния парфюм за подарък.

За по-елегантните господа препоръчваме да се спрете на серията Givenchy Pour Homme, които наистина ще спрат дъха ви. Има нежен лукс, който е без голяма показност и показва изискания вкус на мъжа, който го носи. Този аромат е съблазнителен и ще направи впечатление на дамите с вкус.

Отдайте се на търсенето на перфектните аромати и се насладете на голямото разнообразие в по-добрия сайт. Вземете съветите ни предвид и се насочете към избора, който най-много ще отговори на характера ви и начина ви на обличане, както и ако избирате аромат за подарък. Бъдете смели и се насочете към страхотните ароматни нокти, които ще ви накарат да се чувствате уверени и смели!