Асоциацията на българските студенти във Франция ви кани да се присъедините към нашия екип. Ако сте мотивирани, имате време и желание да допринесете за целите на Асоциацията, свържете се с нас на адрес.

Като част от Управителния съвет на ASSOBG, ще имате възможността да участвате в организацията на всички наши събития и ще бъдете част от екип, съставен от млади и амбициозни хора, имащи желание да допринесат за по-лесното и бързо интегриране на всеки новодошъл студент във Франция.

Изборите за членове на УС ще се състоят на 21 февруари 2015 (събота) от 17:30ч в Maison des Initiatives Etudiantes (MIE) – 50 rue des Tournelles, 75003 Paris.

На това събрание ще бъдат представени и гласувани промени в статута на АсоБг, годишният ни отчет и ще бъдат избрани нови членове на Управителния съвет, затова тези избори са от първостепенна важност за бъдещото развитие на Асоциацията ни. Призоваваме всички членове да дойдат или да гласуват чрез пълномощно. Моля, не забравяйте членските си карти!

Желаещите да подновят членството си на място, както и кандидатите за членове на УС могат да дойдат 15 минути по-рано. Друг човек може да гласува от Ваше име, като за целта трябва да представи подписано от Вас пълномощно, копие на ваш документ за самоличност и копие на членската Ви карта. Допускат се не повече от 2 пълномощни на човек.

Очакваме ви и ще се радваме да се присъедините към нашия екип!